Platte en bitumen daken

Bij dakservice Meierij werken wij met platte daken, bitumen daken, EPDM daken en zinkdaken.

Voornamelijk bitumen daken is een veelvoorkomend soort dakbedekking.

Bitumen daken is zeer geschikt om te plaatsen op platte daken zoals bijvoorbeeld op een dakkapel of carport. Natuurlijk plaatsen wij bij elk dak een afvoer en de daktrim bevestigd aan de dakrand om deze waterdicht af te dekken.

Wat de kosten zijn hangt af van verschillende factoren en wij geven u graag advies over uw specifieke situatie. Bent u geïnteresseerd om hier meer over te weten? Bel ons dan even via het nummer op de contactpagina

EPDM DAKBEDEKKING

Naast bitumen daken is het ook mogelijk om EPDM daken te laten zetten. Dit materiaal heeft een groot voordeel en dat is dat het op maat gemaakt wordt. U geeft aan ons door wat u nodig heeft, en wij snijden dit voor u op maat af. Dit zorgt ervoor dat er niet nog aan u dak gewerkt hoeft te worden maar dat de afmetingen precies kloppen. Andere voordelen aan een EPDM dakbedekking:

Geheel vrij van onderhoud

Goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden. Dit soort dakbedekking houdt de flexibele

Eigenschappen of het nu koud of warm is.

Volledig recyclebaar

Zink deklijsten

De zink deklijsten van Dakservice Meierij worden toegepast als afdekking van dakranden en platte daken. Het kan namelijk voorkomen dat de materialen die gebruikt worden tijdens het leggen van de daken, door de loop van tijd problemen geven. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Weersomstandigheden (extreem warm weer)
  • Indien er gelopen wordt op de daken kan dit natuurlijk ook problemen opleveren op mechanisch gebied
  • Bitumen kunnen door de loop van de tijd uitzakken indien er een te laag verwerkingspunt is gekozen

Wij streven ernaar deze nadelige gevolgen teniet te doen en een dak met zink deklijsten af te werken zodat u kwaliteit krijgt. Wilt u graag gebruik maken van zink deklijsten maar resten er nog wat vragen of onduidelijkheden bij u? Laat het ons weten. We staan u graag te woord voor een vrijblijvend advies.