Schoorsteen voegen en renovatie

Bij Dakservice Meierij zijn wij ook gespecialiseerd in het voegen van schoorstenen en daarbij ook het lood plaatsen in deze schoorstenen. Een schoorsteen is een belangrijk onderdeel wat je niet wilt vergeten. Onderhoud is daarom extreem belangrijk. Zowel de loodslabben en schoorsteenkappen zijn belangrijke elementen waar wij met ons team veel aandacht aan besteden.

De loodslabben die zich bevinden rondom u schoorsteen zorgen ervoor dat een schoorsteen waterdicht is en het dus afsluit van heftige regen. Mocht dit niet goed verwerkt zijn kunt u zich natuurlijk voorstellen wat er  kan gebeuren. Wij kunnen deze repareren voor u en indien nodig de loodslabben vervangen. Dit zorgt ervoor dat de schoorsteen weer waterdicht zal zijn.

Naast de loodslabben zijn de schoorsteenkappen ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat wanneer deze goed gezet zijn, het ervoor zorgt dat onder andere dieren en viezigheden weg blijven en de rookafvoer juist plaatsvindt.

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag geadviseerd worden door onze experts op uw schoorsteen? Dan kijken we graag met u mee. We zijn bereikbaar voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.